Tässä kategoriassa ilmoittelen vähän mitä olen tehny ihoni eteen ja mitä tuloksia on myös kuntopuolella.

AKNE

Ensimmäiset merkit aknestani ilmaantuivat jo neljännellä tai viidennellä luokalla, ja muistaakseni viidennellä sain sitä jo selkäänikin. Kuutosluokalla akne oli vielä melko siedettävä, ja yritin hoitaa sitä kaikenmaailman markettiroskilla. Ei apua. Seiskaluokalla varsinkin selkäalueen akne alkoi olla jo niin häiritsevä, ja hakeuduin -06 joulukuussa terveydenhoitajalle. Sain Basiron 5% hoitogeeliä, ei näkyviä tuloksia. Seuraavaksi koululääkäri määräsi minulle -07 tammikuussa Oricyclin-kuurin, jota vielä tänäänkin popsin. Naamaan on vaikuttanut melko hyvin, mutta selkä on edelleen pahana, ja nyt kesällä se vähän harmittaa kun ei viitsi käyttää mitään selästä avonaisia vaatteita. Maanantaina pääsen onneksi ihotautilääkärille, ja sieltä saa luultavasti jo helpotusta tähän itsetunto-ongelmaan, joka alkaa olla jo suorastaan elämää häiritsevää. Melko angstista, mutta on sitä saanut monet illat itkeä tätä ihoa. Onneksi koulu loppui ja kesä alkoi, saa iho aurinkoa ja levätä, kun meikkiä ei tule laitettua kesäisin. Ja eipä tarvitse kuunnella koulussa muutaman tietyn henkilön huutelua, onneksi on ystäviä jotka joutuvat kuulemaan heiltä samaa.

KUNNONKOHOTUS&TERVEELLINEN RUOKAVALIO

Olen normaalipainoinen (BMI 21, tiedän ettei murrosikäisen pitäisi noissa painonsa sopivuutta vertailla, mutta pituuskasvuni on jo loppunut) ja peruskunnoltaan hyvä tyttö, mutta silti ei ole hyvä olla tässä vartalossa. Ei, en aio laihduttaa, sillä tiedän mahdolliset seuraukset teinilaihdutuksista. Tarkoituksena on vain saada kunto nousemaan, kannustuksena liikunnanopettajan sanat; "Jos lihaskuntonumerosi saat nousemaan, nousee liikunnannumerosi ehdottomasti kiitettävään."  Tuo olisi erittäin mukavaa, ja antaa mukavasti motivaatiota. Kuntosalilla on tarkoitus käydä kaksi kertaa viikkoon, tämä oli ensimmäinen viikko siellä ja mukavalta liikuntamuodolta tuntui, ei yhtään pakkopullalta. Myös lenkkeily ja pyöräily tulevat kesälomalla mukaan kuviohin entistä ehompina. Syksyllä olisi tarkoitus näyttää muille, ja erityisesti ITSELLENI mihin pystyn.

Ruokavalioni ei paljoa muutosta kaipaa, mutta koko kesän kestävä herkkulakko olisi tarkoitus toteuttaa, ja uskon että pystyn siihen. Kesällä on mansikoita ja marjoja, ne helpottavat huomattavasti. Napostelun aion myös saada kuriin, ja säännöllistää ruokailuaikani. Täällä ilmoittelen tästäkin asiasta sitten (: