Ah tätä Suomen kesää, aurinko polttavimmillaan ja varjossa komeat 24 celsiusta. Vähän liiankin kuuma, mutta ei piä valittaa, ku tätä sitä on odottanu koko pitkän ja pimeän talven.

Niin, todellakin odottanut. Viime talvi oli jotenkin niin rankka, omalla tavallaan, ja kouluki maistu alkukeväästä aevan karmealle. Mutta nyt aah, työ on palkittu ja todistus kädessä saa nauttia tästä auringosta. Todistukseen en ollut oikein tyytyväinen. Kevään yrittänyt tsempata, mutta ei keskiarvo noussut. Enivei, ei todistus huono ollut, ja onpahan kasiluokallekin tavoiteltavaa.

Ja enää 9 kuukautta ja kaksi päivää että olen 15. Jipii. Odotan tuota ihan älyttömästi, suorastaan mahrottomasti.

Kesä on ihanaa aikaa. On niin mahtavaa kun ei tarvitse lyllertää toppatakki päällä, on hienoa palaa ensimmäisen kerran ja punoittaa kun Petteri Punakuono konsanaan. Torin mansikkainen tuoksu on aivan ykkösluokkaa, samoin iloiset kasvot ja jäätelöt. Ah, rakastan kesää.

Mutta löytyyhän siitä kesästä huonojakin puolia. Itikat, mitä hyötyä niistä on? Haittaa vain. Itsellänikin nytten oikein komeat patit jaloissa, jotka kutisevat aina ihan älyttömästi ja näyttävät tökeröiltä. Toinen huono puoli on että näkee kavereita vähemmän puoleisesti. Tai siis, tämähän ei suurimmalla osalla pidä paikkaansa, mutta minulla kylläkin. Joitain kavereita näkee vain muutaman kerran kesään. Tämä kuuluu myös "Huonoja puolia maalla asumisessa"-listan kärkikaartiin. Mutta ehkä selviän siitä. :)

Tekisi mieli kertoa kasiluokan tavoitteista, mutta antaa niitten nyt olla, ei kesällä sellaisia pidä ajatella. Vielä ei ole tajunnut että nyt on LOMA. Jotta sen tajuaa, pitää nähdä ainakin kolmena päivänä Salkkareiden uusinnat, ja sitten havahtua siihen että kotonahan tässä ollaan eikä koulussa.

Tän kesän yks hittibiisi on minusta Ilona-Kesäpano. Se kyllä oli viime kesänäkin aika pop minun listallani, mutta se nyt vain on semmonen. Mukava, pirteä. Erona viime kesän musiikkimakuuni on se, että radiokanava on vaihtunut Suomipoppiin entisen teini-NRJ:n tai Kiss FM:n (nykyinen Voice) sijaan. Ja muutenkin, suomalainen musiikki on enimmäkseen valloittanut minun soittolistani, ja ns. radiohitit ovat jääneet lähes kokonaan pois.

Taidan lähteä grillaamaan itseäni.